decoration

Články

26. 10. 2018

FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - FOTBALOVÉ CLASSICO

FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY je fotbalový tábor s dvanáctiletou historií. Prakticky stále jezdíme ve stejné sestavě vedoucích a trenérů. Podařilo se vytvořit fotbalový kemp, který je od počátku budován na stejných základech. Za pomoci přátel máme téměř každý rok zajištěnou účast některých ligových fotbalistů, trenérů, rozhodčích i metodiků. Daří se zaujmout náplní kempu rodiče i děti a to je nejdůležitější. FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY.

A proč do Zákup? FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY každoročně odstartuje letní prázdniny všem účastníkům ve velkém stylu. Po vyvědčení a společném obědu s rodiči, zahajujeme letní fotbalový kemp v Zákupech. Těšit se můžete na skvělou kuchyni a stravu 6 x denně. Dopolední a odpolední tréninkové jednotky plné zábavy. Každodenní turnaje. Vědomostní soutěže. Aquapark. Ligové fotbalisty. Turnaj mistrů. Buřty a noční hru. To je samozřejmě jen začátek. Máme k dispozici travnaté hřiště, UMT, halu, tělocvičnu, antukové kurty, koupaliště i hřiště na beach fotbal. Kempová trička a poháry pro každého účastníka. Určitě je na co se těšit.

Po úspěšné registraci obdržíte email s dalšími informacemi k zálohovým platbám. Další informace k nástupu, co brát a nebrat obdržíte do 15. 6. 2019.

Příjezd 28. 6. 2019, sraz v Zákupech ideálně 15:30 až 16:00.

 

PŘIHLÁŠKA FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY

 

Těšíme se na viděnou!

FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - FOTBALOVÉ CLASSICO FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - FOTBALOVÉ CLASSICO FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - FOTBALOVÉ CLASSICO FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - FOTBALOVÉ CLASSICO