decoration

Články

01. 07. 2017

OLYMPIJSKÝ ZPRAVODAJ - DEN II.

Druhý den kempu, druhý den Fotbalových Prázdnin je za námi. V dopoledních hodinách proběhl trénink pod vedením slavného Asijského trenéra Xiujg Picaujnga, který působil do loňského roku v akademii JAJAXU AMSTERhDAM a zkušeného Amerického trenéra Martina Hannyho Potra z akademie PORTA. Odpolední a večerní program byl nabitý od první minuty. Do biatlonového zákupského Ruhpoldingu se dostavilo několik stovek fanoušků, aby podpořili sportovce ze svých kontinentů. Závod to byl opravdu ostrý a každého závodníka stál mnoho sil. Svou kvalitu však ukázali borci z Evropy, kteří si s velkým náskokem a minimem trestných bodů doběhli pro první místo. Po tomto velkém sportovním klání jsme se přesunuli do sektoru na Branball. Zde se odehráli bitvy ve sportu podobnému baseballu.

Po večeři jsme se vydali na „CESTU DO PRAVĚKU“. Putovali jsme do nitra Kamenického vrchu, tzv. Kameničáku, po stopách neandrtálců, šavlozubých tygrů a mamutů. Dokázali jsme si, že jsme skutečně opravdovými potomky pravěkých lidí, ulovili jsme maso, sehnali vodu a založili oheň. Jako první si s nástrahami cesty a všemi úkoly poradila Austrálie. Za odměnu jsme si posléze své úlovky opekli na ohni. Cesta domů byla již jen formalitou, během které jsme celý den zhodnotili.

Dnes, 2.7. nás čeká jako vždy nabitý program! V dopoledních hodinách se můžeme těšit na orientační běh a fotbal v kleci. V odpoledních hodinách si zase zatrénujeme a večer nás čeká finále Konfederačního poháru. Chybět nebudou další různá překvapení a závody kapitánů.

OLYMPIJSKÝ ZPRAVODAJ - DEN II. OLYMPIJSKÝ ZPRAVODAJ - DEN II. OLYMPIJSKÝ ZPRAVODAJ - DEN II. OLYMPIJSKÝ ZPRAVODAJ - DEN II.