decoration

Články

30. 06. 2021

Fotbalový kemp Zákupy - den první

Ve středu 30. 6. 2021 jsme zahájili už 14. ročník našeho projektu Fotbalové Prázdniny.

Na začátek kempu jsme si dali s kluky klasický výběh po okolí, kde jsme zahráli seznamovací hry a trošku jsme se zahřáli. Na 18 hodinu jsme už utíkali zpět na ubytovnu, abychom stihli večeři v místní jídelně. K večeři jsme si pochutnali na rizotu a pelášili jsme na UNIFIT test, který tady na účastníky čeká každý rok. Jednalo se o disciplíny: “běh na 50 metrů, leh-sedy, podhmat, člunkový běh, skok do dálky a kliky”. Tento test děláme kvůli tomu, abychom zjistili připravenost účastníků na letošní kemp. Výsledky byly solidní, až jsme byli mile překvapeni. Po UNIFIT testu jsme děti rozhodili do 4 reprezentací na táborové hry. Táborová hra bude ve stylu letošního EURA, takže se nabízely tyto týmy: „ČESKO, ITÁLIE, ŠPANĚLSKO, NĚMECKO“. Po rozlosování do týmů nastala první táborová hra, která nese název „Poznej hráče“. Vítězem první táborové hry se stali s jednobodovým náskokem Italové s Německem před reprezentacemi Česka a Španělska, kteří uhráli úctyhodných 7 bodů!
Za skvělé výkony v UNIFIT testu získal cenu borce dne Šimon Vynikal. Po táborové hře jdeme čistit zuby a mažeme spát. Zítra nás čeká den plný dalších aktivit.

Fotbalový kemp Zákupy - den první Fotbalový kemp Zákupy - den první Fotbalový kemp Zákupy - den první Fotbalový kemp Zákupy - den první