decoration

Články

24. 04. 2019

FOTBALOVÉ PRÁZDNINY - FOTBALOVÉ KEMPY, TÁBORY A TURNAJE

Jsme připraveni a už se nemůžeme dočkat léta! ... a co vy, už jste přihlášeni? Přidejte se k nám, rádi Vás přivítáme na naší lodi.

 

 

FOTBALOVÝ KEMP V ZAHRANIČÍ U MOŘE - ITÁLIE, CAORLE

Fotbalový tábor u moře. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do moře je ideální pro děti všech věkových kategorií. Moře bude pro nás každodenní odměnou. Cena zahrnuje celodenní program, odborný dohled, sportoviště, fotbalová hřiště, ubytování a stravování na českém hotelu s českou kuchyní i vstup do aquaparku. Tréninky vedou kvalifikovaní trenéři. Pobyty jsou realizovány ve spolupráci s CK SBV s.r.o., doprava je zajištěna luxusními autobusy MIRO bus s.r.o. 

Nástupní místa: Česká Lípa, Mladá Boleslav, Praha, Benešov, Soběslav, Tábor, České Budějovice. 

Záloha pouze 4 tis Kč.

 

 

FOTBALOVÝ KEMP ZÁKUPY - SEVERNÍ ČECHY

V našem sportovním areálu máme k dispozici travnaté hřiště, hřiště s umělým povrchem, velkou sportovní halu, tělocvičnu, atletický ovál, antukové kurty, saunu, prezentační místnosti a PC učebny. Zákupské koupaliště s tobogánem a dokonce i hřiště na beachfotbal. V průběhu kempu čeká na děti sport všeho druhu. Fotbalové tréninky a turnaje jsou samozřejmostí, ale naše vize je zaměřena i na více společenské aktivity jako celodenní výlet, návštěva bazénu, regenerační procedury, aerobic, táborák, kytara a mnoho dalšího. Útulné prostředí v Zákupech nabízí dvou až čtyřlůžkové pokoje a vynikající kuchyni. Strava bude servírovaná šestkrát denně. Tréninky vedou kvalifikovaní trenéři s licencí UEFA. Fotbalový kemp je ideální možností pro aktivní relaxaci a regeneraci po náročné sezóně a vzhledem k termínu konání i příjemným vstupem do letních prázdnin. 

Příjezd dětí v pátek po vysvědčení od 16:00 do 16:30.

Záloha pouze 2 900 Kč.

 
 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

Přihlašte děti na příměstský fotbalový tábor. Fotbalový tábor je jedinečným fotbalovým projektem, jehož hlavním cílem je exkluzivní fotbalový turnaj, na který se sjedou příměstské fotbalové kempy z dalších měst. Hrát se bude 3+1 a vše bude spojeno hlavně se zábavou a radostí ze hry. V rámci týdne dojde na tréninky, bazén, regeneraci a jiná další dobrodružství. Pro účastníky je připraveno stravování (svačina, oběd, svačina) včetně nezbytných tekutin. Na děti budou dohlížet kvalifikovaní trenéři s programem, který jistě nebude nudit!

Příchod dětí 07:45 - 08:00, přebírání dětí 15:00 - 15:30.

Cena 3 000 Kč.

 

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ČESKÁ LÍPA

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR LIBEREC

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR JABLONEC NAD NISOU

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR MLADÁ BOLESLAV

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ÚSTÍ NAD LABEM

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR PRAHA