decoration

Články

28. 06. 2020

Fotbalové Prázdniny 2020 jsou tady!!

Projekt Fotbalové Prázdniny odstartoval 13. ročník prázdninového dobrodružství lépe než kdy předtím?! Ptáte se jak je to možné?? Nebudeme vás napínat. Čekalo na nás všechny několik novinek. :-) 

Kemp jsme zahájili již klasickým výběhem, kde jsme se protáhli a zahráli seznamovací hry. V 18:00 už jsme spěchali do místní restaurace na slavností večeři. To bylo první letošní překvapení. A jako, že se to povedlo. :-) Měli jsme k večeři pořádný řízek a kupu hranolek. Nechybělo ovoce ani zeleninový salát. Prostě bájo, co si budeme. Po večeři následoval UNIFIT test, kde na účastníky kempu čekali disciplíny: “běh na 50 metrů, leh-sedy, podhmat, člunkový běh, skok do dálky a kliky”. Tento test čeká na všechny každý rok. Potřebujeme vždy zjistit připravenost účastníků na letošní kemp. A výsledky? Jsme mile překvapeni. :-) Před večerkou jsme měli pro děti připraven ještě AZ kvíz, kde jsme si procvičili základní fotbalové vědomosti. Čistíme zuby a hurá do postele. Úspěšný první den okořenil ještě profi fotograf (nechte se překvapit, co jsme nafotili). Ve 22:00 už všichni spokojeně spali a my začali připravovat program na další den. Těšíme se na další návštěvy, které se za námi chystají. Nechte se překvapit, je jich hodně! :-)

Fotbalové Prázdniny 2020 jsou tady!! Fotbalové Prázdniny 2020 jsou tady!! Fotbalové Prázdniny 2020 jsou tady!! Fotbalové Prázdniny 2020 jsou tady!!